Chiptuning Volkswagen Touareg

GO-Eco Chiptuning Uitgeest. Wij maken uw Volkswagen Touareg soepeler, sterker, schoner

GO-Eco Google review

Chiptuning Volkswagen Touareg

Deze Volkswagen Touareg is door GO-Eco Chiptuning Uitgeest van een chiptuning voorzien en daarmee veel sterker en soepeler geworden.

Door het toegenomen vermogen (PK) zal de Volkswagen Touareg op de snelweg makkelijker zijn kruissnelheid vasthouden. De motor loopt door de chiptuning mooier en presteert beter. Het voordeel van een goede chiptuning ervaart u ook wanneer u gewoon rustig rijdt.

Het toegenomen koppel (Nm) is voor de rijervaring vaak nog belangrijker dan het vermogen. Het koppel zorgt voor meer kracht in de lage toeren. In stadsverkeer zal de Volkswagen Touareg daardoor soepeler aanvoelen.

De Volkswagen Touareg reageert na de chiptuning beter op het gaspedaal en dat is te merken bij het wegrijden, invoegen en inhaalacties op de snelweg. Met meer koppel gaat de Volkswagen Touareg ook makkelijker om met een zware lading of aanhanger. Omdat de motor makkelijker presteert hoeft er minder geschakeld te worden. Met een handbak voelt u dat de Volkswagen Touareg ook vanuit lagere toeren goed oppakt. Met een automaat merkt u dat er niet meer zo zenuwachtig teruggeschakeld wordt bij gasgeven. Kortom de Volkswagen Touareg voelt na een GO-Eco chiptuning, sterker en soepeler aan in elke versnelling en bij elke rijstijl.

Check wat we voor uw Volkswagen Touareg kunnen doen...
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning