De BMW F-serie G-serie van 2020 en nieuwer kan niet gechiptuned worden???

...dat is wat BMW en MINI eigenaren te horen krijgen als ze hun nieuwe bolide van een tuning willen laten voorzien. Maar niet bij GO-Eco Chiptuning!

Op het moment van dit schrijven hebben wij al meerdere BMW's met een ECU met speciale protectie van een fantastische chiptuning voor motormanagement en versnellingsbak voorzien. Waaronder een 535i, een X3M Competition, , een 118i, een X5 Hybride en meer...

BMW MG1CS201 ECU met speciale protectie

BMW en chiptuning zijn twee termen die bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Veel van de trouwe BMW klanten van GO-Eco die al jaren hun nieuwe BMW vrijwel direct van een GO-Eco chiptuning laten voorzien, hielden hun adem in.

Op diverse fora en in de wandelgangen werd al snel duidelijk dat de nieuwere BMW's voorzien zijn van een MG1CS201 computer met speciale protectie en onmogelijk te chiptunen zijn. Je moet er toch niet aan denken dat je het opgesloten extra koppel, vermogen en souplesse van de BMW motor niet kunt gebruiken?

Chiptuning voor de nieuwste BMW's voor ECU en TCU bij GO-Eco Uitgeest

Gelukkig kunnen we je geruststellen... ook de nieuwste ECU van BMW kunnen wij chiptunen. Op dezelfde manier als je van ons gewend bent. Direct in de motormanagement software en motor en versnellingsbak tot in perfectie op elkaar afgesteld op onze testbank. We zitten hiervoor wel op een hoger tarief dan gebruikelijk, maar dan ben je ook een van de weinigen met een gechiptunede BMW F-serie of G-serie van 2020 of nieuwer.

Benieuwd naar de resultaten? Maak een afspraak om de tuning van jouw benzine, hybride of diesel, F-serie of G-serie te bespreken, dan pakken wij alvast de dynosheets erbij.

Chiptuning BMW 2020 plus informatie
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning