De klanten van GO-Eco Chiptuning Uitgeest

Souplesse en bottom-power
Het gaat vaak in eerste instantie niet eens om een hogere topsnelheid of een snellere acceleratie. De meeste GO-Eco klanten willen een soepeler rijdende auto, een auto die makkelijker presteert en die je niet steeds op de toppen van z’n kunnen moet rijden om alleen maar mee te komen met het verkeer.

...meer bottom-power om juist rustiger weg te kunnen rijden en minder te hoeven schakelen. Kortom een auto die beter presteert met minder inspanning. Een auto waarmee je bijvoorbeeld ook de caravan of aanhangwagen veel gemakkelijker trekt.

Coureurs
...hoewel we het ook erg leuk vinden om (hele) snelle auto’s te tunen, zijn de meeste klanten van GO-Eco toch geen coureur. Het zijn vaak mensen die al veel over chiptuning hebben gelezen, die zich in de materie hebben verdiept. Ze komen met technische vragen. Het zijn mensen die superzuinig zijn op hun auto. Ze zien chiptuning als een soort traktatie voor zichzelf en hun voertuig.

Waarom zou ik mijn auto laten chiptunen?
Eén van de beste vragen die we met regelmaat krijgen is: ‘’’Waarom stelt de fabrikant mijn auto niet gelijk goed af?’’

Soms is het antwoord heel eenvoudig: De fabrikant wil een bepaalde versie van een model ook in een goedkoper marktsegment aanbieden. Terwijl motor, transmissie en aandrijving exact hetzelfde zijn, rijden er veel auto’s en bedrijfswagens rond met een “gedowntuned” vermogen en koppel.

We kunnen u veel voorbeelden geven van gedowntunede auto’s en bedrijfswagens. Na GO-Eco chiptuning beschikken ze over hetzelfde vermogen (of meer) als de sterkste variant. En dat allemaal binnen de toleranties. Fijn als een auto kan beschikken over het vermogen waarvoor ie bedoeld is!

Perfect afgesteld
Niet alle auto’s zijn gedowntuned, voor enkele auto’s geldt zelfs dat ze door de fabrikant al nagenoeg perfect zijn afgesteld. Maar voor de meeste auto’s en bedrijfswagens geldt dat we het motormanagement veel beter kunnen afstellen dan standaard af fabriek. De door de fabrikant geinstalleerde koppelkrommes en vermogenscurves vertonen vaak grote onregelmatigheden. U ervaart dit doordat de rijeigenschappen van het voertuig bij bepaalde toerentallen negatief worden beinvloedt.

Na een GO-Eco chiptuning liggen het vermogen en koppel van een voertuig vaak aanzienlijk hoger en ook zijn de onregelmatigheden uitgeprogrammeerd.

De software die wij bij GO-Eco chiptuning gebruiken is door onze experts op de rollenbank ontwikkeld. Ook voor uw auto of bedrijfswagen beschikken we over software die ervoor zorgt dat uw voertuig kan beschikken over de kracht en souplesse die er altijd al in opgesloten heeft gezeten.

Specifieke wensen
Het afstellen van de specifieke karaktereigenschappen van de motormanagementsoftware en/of de afstelling van het schakelkarakter van de VAG DSG bak, de BMW ZF bak en vele Amerikaanse versnellingsbakken vraagt om een persoonlijke benadering. GO-Eco Chiptuning neemt de tijd om de motor en eventueel ook de versnellingsbak exact op uw wensen af te stellen.

Testritje :-)
Na het chiptunen doen we een testritje met onze klant. Natuurlijk om de tuning te dubbelchecken, om te kijken of alles naar wens is, maar vooral om te genieten van de eerste reactie. Want ook na de duizenden auto’s die we bij GO-Eco chiptuning hebben gechiptuned, gaat dat nooit vervelen. Of men nou heel snel of heel rustig de straat uitrijdt, het verschil is meestal al in de eerste meters duidelijk.

“Ik hoef amper gas te geven” of “Ik hoor nu al dat ie veel rustiger loopt” ...zijn veelgehoorde reacties.

Dan eventueel nog een stukje door Uitgeest, een paar kilometer snelweg en vrijwel iedereen is verbaasd of toch minstens opgetogen over de nieuwe rijeigenschappen van zijn of haar voertuig na chiptuning. Dat de auto bij een normale gelijkblijvende rijstijl ook nog eens efficienter met brandstof omgaat is iets dat veel GO-Eco klanten al na enkele weken ervaren.

Geen geheimen
Maak een belafspraak met de experts van GO-Eco om eens rustig en vrijblijvend de mogelijkheden en onze ervaringen met uw type auto te bespreken. Want buiten dat we graag chiptunen, vertellen we er ook graag over. Geen geheimzinnig gedoe, maar openheid van zaken. Tijdens het chiptunen van uw auto, bedrijfswagen of truck, kunt u gewoon over onze schouders meekijken en vragen stellen. Eventuele speciale wensen voor de chiptuning kunt u op de dag van tuning nog met onze technische experts bespreken.

Voor elke GO-Eco Chiptuning geldt: binnen 14 dagen niet goed? Dan originele software terug en geld terug!

Copyright: GO-Eco Chiptuning Uitgeest

Zullen we eens bespreken wat GO-Eco voor uw auto kan betekenen?

Chiptuning Land Rover Defender

Chiptuning Audi A6

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning