Opel Rocks-e Chiptuning

Misschien wat ongewoon om een vol-elektrische auto als de Opel Rocks-e te chiptunen. Maar bij GO-Eco hebben we er op het moment van dit schrijven drie van een tuning voorzien en de volgende staan ingepland.
 

Lange afstanden nu niet meer saai met de Opel Rocks-e

De allereerste Opel Rocks-e die we van een tuning mochten voorzien is van de scootershop. De eigenaar gebruikt de Rocks-e regelmatig om heen en weer te pendelen tussen zijn woonplaats Zaandam en de shop in Uitgeest. Op die afstand van ongeveer 10 km wordt het al snel duidelijk dat de elektrische Opel wel wat meer pit kan gebruiken. Met de tuning van GO-Eco is deze lange saaie rit weer omgetoverd in een leuk vlot ritje. En zo hoort het ook. Het moet wel leuk zijn om in zo'n frisse verschijning als de Opel Rocks-e te rijden. Mail ons je kenteken voor de prijs.

 

 

Op vakantie in het buitenland met de Opel Rocks-e

De tweede Opel Rocks-e die we van een GO-Eco Chiptuning mochten voorzien is voor een van onze trouwe klanten. Op een aanhangwagentje dat hij achter zijn reusachtige camper vervoert, prijkt vol trots de Rocks-e. Aangezien de Opel voor alle ritjes wordt ingezet die niet met de camper mogelijk zijn, is een flinke dosis extra power zeker gewenst.

In Nederland is alles nog redelijk vlak en kun je de Opel prima voor de boodschappen gebruiken. Maar op de langere ritten en de ritten in het buitenland met pittig hoogteverschil kom je wel wat te kort, aldus de eigenaar. Dat is vanaf nu dus opgelost. Met een GO-Eco chiptuning is geen berg te hoog en geen rit te lang voor de Rocks-e.

Medeweggebruikers en de Opel Rocks-e in Stadsverkeer

De derde Rocks-e waarvan we de elektromotor mochten optimaliseren is van een dame en haar dochter uit Haarlem. Zij gebruiken de auto voornamelijk in de stad. Ze hadden verwacht gemakkelijk uit de voeten te kunnen met deze elektrische blitskikker, maar dat viel tegen. De Rocks-e kwam niet echt lekker met het verkeer mee en veroorzaakte zo nu en dan wat onbegrip bij de medeweggebruikers.

Het hoeft geen racemachine te worden, maar er moet wat aan gedaan worden! Vandaar een klein reisje ondernomen naar Uitgeest. Na een GO-Eco Chiptuning geen boze blikken meer van haastige medeweggebruikers, maar opgestoken duimpjes voor deze vlotte meiden.

Heb jij ook een Opel Rocks-e en kan ie wel wat extra power gebruiken? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek, de prijs en eventueel een afspraak.

Prijs Opel Rocks-e Chiptuning
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning