Niet tevreden, geld terug

...wij staan achter onze producten.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, meld het ons dan. Binnen twee weken na de Chiptuning plaatsen wij de originele software terug en ontvangt u het aankoopbedrag volledig retour.

Back-up service

Ook na de termijn van twee weken (zelfs na jaren) kunnen wij de originele software van uw voertuig terug plaatsen. GO-Eco achiveert alle originele en de door ons aangepaste bestanden van alle voertuigen die wij chiptunen. U kunt deze bestanden te allen tijde door ons laten terugplaatsen tegen ons uurtarief.

Terugplaatsen na update

Wanneer de dealer onze software overschrijft vanwege een update, dan plaatsen wij, de tuningsoftware tegen ons uurtarief terug, (incl de aanpassing die de dealer heeft gemaakt).

10 jaar garantie op onze software

De door ons, op een testbank ontwikkelde, software is ontwikkeld om storingsvrij te presteren en te blijven presteren binnen de mechanische grenzen van het gechiptunede voertuig. Op het probleemloos functioneren van onze software heeft u dan ook een garantie van 10 jaar.

Terug naar origineel bij einde leasecontract

Wilt u om wat voor reden dan ook de chiptuning verwijderd hebben? Dan kan dat. Bij de OBD uitgelezen voertuigen zetten wij tegen ons uurtarief de originele software van het voertuig terug. Zowel van het originele bestand als het gechiptunede bestand van uw voertuig bewaren wij te allen tijde een back-up.

Bereken de winsten voor uw auto...

Chiptuning Audi Q3

Audi Q3 chiptuning

Chiptuning Renault Megane

Renault Megane chiptuning
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning