Chiptuning Opel Corsa

GO-Eco Chiptuning Uitgeest. Wij maken uw Opel Corsa soepeler, sterker, schoner

GO-Eco Google review

Chiptuning Opel Corsa

Deze Opel Corsa is door GO-Eco Chiptuning Uitgeest van een chiptuning voorzien en daarmee veel sterker en soepeler geworden.

Door het toegenomen vermogen (PK) zal de Opel Corsa op de snelweg makkelijker zijn kruissnelheid vasthouden. De motor loopt door de chiptuning mooier en presteert beter. Het voordeel van een goede chiptuning ervaart u ook wanneer u gewoon rustig rijdt.

Het toegenomen koppel (Nm) is voor de rijervaring vaak nog belangrijker dan het vermogen. Het koppel zorgt voor meer kracht in de lage toeren. In stadsverkeer zal de Opel Corsa daardoor soepeler aanvoelen.

De Opel Corsa reageert na de chiptuning beter op het gaspedaal en dat is te merken bij het wegrijden, invoegen en inhaalacties op de snelweg. Met meer koppel gaat de Opel Corsa ook makkelijker om met een zware lading of aanhanger. Omdat de motor makkelijker presteert hoeft er minder geschakeld te worden. Met een handbak voelt u dat de Opel Corsa ook vanuit lagere toeren goed oppakt. Met een automaat merkt u dat er niet meer zo zenuwachtig teruggeschakeld wordt bij gasgeven. Kortom de Opel Corsa voelt na een GO-Eco chiptuning, sterker en soepeler aan in elke versnelling en bij elke rijstijl.

Check wat we voor uw Opel Corsa kunnen doen...
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning