Waarom kiezen voor onze chiptuning?

Wanneer een auto is voorzien van een goede chiptuning dan merk je dat al vaak in de eerste meters. Iets wat ons nooit gaat vervelen is de  reactie van onze klant op de chiptuning van zijn of haar auto.

Vanzelfsprekend wordt er na de chiptuning een uitgebreide testrit gedaan. Hierin wordt normaal gesproken al snel duidelijk dat de auto veel soepeler aanvoelt, een betere gasresponse heeft en door het toegenomen koppel veel lichter en meer handelbaar aanvoelt. Op het stukje snelweg dat we altijd even meepakken in de testrit wordt al snel duidelijk dat de motor rustiger loopt, vaak ook minder geluid maakt en in de hoge versnellingen veel makkelijker presteert.

Dit geldt zowel voor  benzineauto´s en hybrides als de diesels. In alle gevallen neemt de souplesse toe. GO-Eco chiptuned ook veel campers en bedrijfswagens waar vaak flink wat van gevraagd wordt. Onze chiptuning biedt ook daar uitkomst. Door het toegenomen koppel en vermogen hoeft de auto niet meer steeds op de toppen van zijn te presteren. Dat rijdt veel rustiger en relaxter.

Betrouwbaarheid en resutaat

De resultaten qua koppel en vermogen van elke chiptuning kunnen bij GO-Eco te allen tijde worden gecontroleerd op een van onze testbanken. Een afspraak hiervoor is snel gemaakt. De resultaten voor wat betreft efficiency en betrouwbaarheid kunnen grotendeels ook tijdens de testruns en eventueel in een testrit worden gelogd en gecontroleerd.

Want hoewel het verschil tussen onze chiptuning en een (ahum) wat minder goede tuning al vaak op de testbank duidelijk wordt, is het nog lang niet altijd duidelijk wat een minder goede chiptuning doet voor het brandstofverbruik en de levensduur van de diverse componenten van de motor, zoals bijvoorbeeld de turbo.

Het is niet voor niets dat we bij GO-Eco met regelmaat de vraag krijgen om een aangekochte auto te controleren. Is ie al getuned? Is ie goed getuned? Dat checken we graag voor jou. Is ie al getuned en is alles in orde, dan brengen we alleen een klein bedrag onderzoekskosten in rekening. Als het (veel) beter of veiliger kan dan kunnen we het voertuig, als je wilt, voorzien van een tuning die direct en merkbaar verschil maakt.

GO-Eco Chiptuning staat ook voor een efficienter verbruik

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij normaal dagelijks gebruik kun je vaak merken dat de motor met onze chiptuning efficienter is geworden. Het toegenomen koppel en vermogen in combinatie met de veel betere afstelling zorgen voor een economischer brandstofverbruik.

De motor haalt meer prestatie uit de brandstof en kan nu met een kleiner percentage van de kracht hetzelfde doen. Afhankelijk van de rijstijl kan dit voor een verlaging in het brandstofverbruik zorgen.

In onze configurator krijg je na het invullen van de gegevens van je auto dan ook een indicatie van de mogelijke brandstofbesparing.

Bekijk wat een GO-Eco Chiptuning voor uw auto zal doen
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco Chiptuning